Centrală termică VIESSMANN

Pentru confortul termic vom utiliza centrale termice Viessmann Vitodens 050-w 24kw. Vitodens 050-W este unul dintre cele mai joase cazane murale din clasa lui. Schimbătorul de căldură Inox-Radial din oţel inoxidabil transformă eficient energia utilizată în căldură. Randamentul său se ridică la 97 % (Hs), în consecinţă, arzătorul cilindric din oţel inoxidabil are un consum redus de gaz. Ca urmare a acestui lucru emisiile de CO2 mai reduse, precum şi protejarea mediului înconjurător.

Avantaje:

  • Pompă de circulație de mare eficiență, foarte economică

  • Silențios și cu dimensiuni compacte

  • Gama cuprinzătoare de accesorii compatibile

  • Recomandat pentru construcții noi și pentru modernizări

  • Clasa de eficiență energetică: A

Video Interfon IP

Video Interfonul permite accesul controlat al persoanelor în clădire dar în același timp supraveghează spațiului exterior fapt ce duce la creșterea gradului de securitate – puteți vedea cine este la ușă și in acest fel veti decide dacă permiteți sau nu accesul în locuință. Un sistem de videointerfonie este format din postul de interior, postul de exterior si o yala electromagnetică ce permite accesul în locație. De la postul exterior se inițiază apelul care va fi transmis către postul de interior. Videointerfoanele IP permit și primirea de notificări (pe telefonul mobil conectat la Internet) atunci când postul de exterior este apelat, atunci când se detectează mișcare sau se încearcă îndepărtarea acestuia (protecție antivandali).

CCTV

Sistemul de supraveghere video prezintă foarte multe avantaje. Dincolo de siguranța oferită, sistemul de supraveghere video oferă și un plus de confort. În plus, vecinii dvs. se pot simtii și ei in siguranță știind că pot apela la dvs. pentru a vedea o înregistrare când au avut probleme. Partea cea mai bună este că indiferent de locatia dvs. puteți avea acces la sistem. Datorită conexiunii la internet, puteți accesa sistemul de supraveghere de pe telefonul mobil. Indiferent că aveți Android sau iOS, producătorii mari ofera aplicație pentru a realiza acest lucru.

Barieră acces wireless

Proprietatea va avea accesul în incintă securizat cu un model de barieră automată ce combină designul și securitatea. Bariera de acces este robustă, fiabilă și sigură în utilizare. Bariera automată are un design modern care se potrivește în orice context. Bariera are inclus kit-uri de lumini de semnalizare (pe corpul barierei). Bariera automată poate fi integrată în sistemele de gestionare a parcării cu recunoaștere numere înmatriculare sau în sisteme de gestionare a accesului în parcare.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • White YouTube Icon

GALAXY RESIDENCE 3

Str. Avram Iancu nr. 55, Brașov, România

Vânzări: 0721.249.595

Showroom: ​

Str. Avram Iancu nr. 55, Brașov, România

E-mail: office@galaxyresidence.ro

www.galaxyresidence.ro