PASIUNE PENTRU CALITATE

Apartamentele Galaxy Residence 3, impun un nou stil de a trăi. Mai confortabil, mai elitist, mai aproape de natură și de elementele ei. În faza de proiectare, am avut grijă ca toate spațiile să fie scăldate în lumină naturală. Din acest punct de vedere, orice apartament ai alege, poți fi sigur că nu vei da greș. Spațiile sunt largi, încăpătoare, generoase. Segmentarea spațiilor a ținut cont în primul rând de funcționalitate, apoi de confort și design. Am acordat o atenție deosebită detaliilor care vor face ca fiecare zi petrecută aici să fie încununată de bucurie și relaxare.

ÎMPREJURIMI

Fiind aproape de centrul istoric al Municipiului Brașov, în proximitatea complexului Galaxy Residence3 găsești toate facilitățile necesare unei vieți confortabile. Cel mai apropiat supermarket se află la 350 m distanță. Pe aceiași stradă funcționează două grădinițe iar cea mai apropiată școală este la 3 minute de mers pe jos. Spitalul Mârzescu se află în capătul străzii iar Spitalul de Pediatrie și Clinicco sunt la două străzi depărtare. Vizavi de ansamblul rezidențial se află stația de taxi și pentru mijloacele de transport în comun, de unde există legături către centrul orașului. La o distanță de 350 m se află Opera Brașov iar în zonă funcționează patru restaurante de top. Strada Avram Iancu este una linișită, cu un trafic rutier moderat și cu vegetație, relativ aproape de parcul Nicolae Titulescu.

Apartamente noi brasov Galaxy Residence

SPAȚII VERZI

Ansamblul rezidențial Galaxy Residence3 va fi înconjurat de spații verzi generoase, cu vegetație luxuriantă, ceea ce va face ca momentele petrecute în spațiile exterioare să fie echivalente unei plimbări printr-un parc modern. În grădinile exterioare, arhitecții peisagijti au prevăzut zone de gazon, flori dar și copaci, care în câțiva ani vor încadra natural clădirea și vor oferi o perspectivă proaspătă apartamentelor orientate către acestea.

Galaxy Residence Brasov vegetatie natura spatii verzi
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • White YouTube Icon

GALAXY RESIDENCE 3

Str. Avram Iancu nr. 55, Brașov, România

Vânzări: 0721.249.595

Showroom: ​

Str. Avram Iancu nr. 55, Brașov, România

E-mail: office@galaxyresidence.ro

www.galaxyresidence.ro