Finisaje exterioare

Pentru asigurarea unei rezistețe la condițiile meteo, razele UV și uzură dar și pentru aspectul estetic al clădirii, suprafețele din beton, tencuielile minerale, gleturile de ciment-var vor fi de cea mai înaltă calitate. Vom aplica glet de finisaj pe bază de ciment alb Finisaj Exterior și amorsa de exterior concentrata pentru exterior in sistem cu vopseaua. Materialele sunt destinate pentru protecția și decorarea suprafețelor exterioare din ciment, mortar, beton, cărămizi și alte suprafețe minerale. Vopseaua pentru exterior, asigură putere mare de acoperire, realizează pelicule rezistente la cicluri îngheț-dezgheț și la radiațiile UV. Vopseaua superlavabilă pentru exterior este fabricată pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenti, materiale de umplutură, aditivi. Vopseaua asigură putere mare de acoperire, un grad de alb ridicat, realizeaza pelicule rezistente la cicluri inghet- dezghet si la radiatiile UV. Produsul este avizat de către Consiliul Tehnic Permanent Pentru Construcţii prin Agrementul Tehnic nr. 002-04/1390-2018.

Finisaje interioare

Vom utiliza un portofoliu complet de sisteme de nivelare şi de decorare pentru pereţi şi tavane interioare, începand de la pregătirea suportului (reparare, amorsare), urmată de nivelare (grosieră şi fină), până la decorarea, tratarea şi protejarea lui. În funcţie de încărcarea necesară pentru nivelare, de condiţiile de umiditate din încăpere, precum şi de aspectul estetic dorit a fi obţinut, vom utiliza următoarele sisteme alcătuite din produsele corespunzătoare pentru fiecare din fazele de amorsare, nivelare grosieră, respectiv nivelare fină: amorsă de Interior, încărcare, glet pastă, vopsea lavabilă.

Încălzire pardoseală

Încălzirea prin pardoseală generează un confort termic superior unui sistem de incalzire tradițional. Un argument favorabil este și potențialul ridicat de economisire a energiei. Dacă în cazul instalațiilor de încălzire convenționale apare fenomenul de stratificare a aerului, la încălzirea prin pardoseală emisia de căldură prin radiație permite o uniformitate a temperaturii perfectă. Încălzirea radiantă asigură o emisie termică optimă și garantează o temperatură stabilă pe înălțimea utilă. Uniformitatea distribuției temperaturii corelată cu absența stratificării aerului permite o ameliorare considerabilă a confortului termic. Dacă un sistem de de încălzire cu radiatoare necesită o temperatura a agentului termic de 80 grade C, pentru încălzirea prin pardoseala 45 grade C este mai mult decât suficient. Sistemul de încălzire prin pardoseală reduce cheltuielile cu energia față de sistemele de încălzire tradiționale cu 20 -30%.

Uși de interior 

LEBO Doors este o companie în ființată din 1871, cu mare tradiție în domeniu, originară din Bocholt, Germania, cu multă experiență "Made in Germany". Cei peste 100 de ani de experiență ai companiei Lebo Doors, au permis companiei din Germania să devină un lider în tehnologie inovatoare dar și în calitate. Produsele au la bază lemn ecologic și durabil. Acest material nu aduce doar căldură, luminozitate și naturalețe în camera ta dar are, de asemenea, un efect pozitiv asupra sănătații noastre. Cu produsele Lebo Doors, casa ta devine un adevărat regat de relaxare.

Placări și parchet

Pentru finisajele interioare vom utiliza parchet de calitate superioară din Finlanda, colecția Oak, dublu stratificat din lemn, inclusiv plintă alba (sau similar). Placări murale cu diferite texturi și nuanțe naturale, inclusiv plinta în bucătării și bai (sau similar). Faianță premium din import, colectia 2018-2019.

Obiecte sanitare

Obiectele sanitare din gama premium au un design modern, din porțelan de culoare albă. Au o formă ergonomică și practică, fiind posibilă integrarea lor în orice stil de ambient. Accesibilitatea ridicată si versatilitatea oferită de gama selectată oferă soluții nesfârșite pentru orice amenajare interioară. Liniile geometrice fine și tehnologia inovatoare transformă baia într-un spatiu modern si plăcut. 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • White YouTube Icon

GALAXY RESIDENCE 3

Str. Avram Iancu nr. 55, Brașov, România

Vânzări: 0721.249.595

Showroom: ​

Str. Avram Iancu nr. 55, Brașov, România

E-mail: office@galaxyresidence.ro

www.galaxyresidence.ro