Călătoria spre un stil de viață autentic
dă un sens nou conceptului de locuire

Parcurgând orașul la pas, ne atrag deseori atenția formele caselor, neobișnuite, strălucitoare sau natura care le învăluie. Fascinați, le acceptăm cu recunoștință perfecțiunea și dorim să descoperim secretul farmecului lor. Formele care ne captează primele atenția sunt în același timp într-o legătură intimă cu întâmplările trăite și cu amintirile noastre.
Atunci când remarcăm o casă, simțim instinctiv că asta se datorează faptului că ne-a dezvăluit o „sclipire” a ceva esențial legat de structura propriei noastre naturi.

Inspirați de istoria și obiceiurile celor care au construit și locuit cetatea Brașovului, am proiectat ansamblul rezidențial Galaxy Residence3, păstrând charm-ul și autenticitatea zonei. Sașii transilvăneni ne-au cucerit admiraţia cu virtuţile solide şi cu spiritul independent, pe care şi le-au conservat secole la rând. Casele lor erau spaţioase şi masive, fiind construite solid. Aceste principii de locuire stau la baza conceptului Galaxy Residence3.
 

După ce ne familiarizăm cu zona, ajungem să o îndrăgim și să-i apreciem calitățile: este revigorantă și atractivă tocmai mixtura neașteptată de volume, de straturi de istorie suprapuse. Toate au ceva în comun, sentimentul de „acasă”, o liniște și un calm pe care doar locul cunoscut, „al tău”, ți le poate da, o simplitate venită de atât de departe încât nu poate fi combătută. 

 
 
 
 
Interpretarea contemporană
a clasicului

Galaxy Residence3 și-a propus să se îndepărteze de ideea bloc. Conceptul este mai degrabă o vilă urbană, compusă dintr-un ansamblu de case, grupate ergonomic, pentru a spori eficiența și confortul. Liniile ascuțite ale acoperișului fac trimitere la arhitectura specifică zonei, integrând subtil clădirea în peisajul urban. Lemnul decorativ al fațadei este simbolul creșterii și al progresului și amintește de tradițiile strămoșilor. Aceștia alegeau lemnul din pădure destinat construcţiei casei numai din locuri luminoase, iar tăierea se făcea pe lună-plină, când calităţile lemnului sunt depline.

Galaxy Residence3 este o interpretare comtemporană a clasicului.

 
 
 
 
Blessing of the sky:
case deschise către cer

 

În abordarea proiectului Galaxy Residence3, am încercat să aducem cu abundență lumina naturală în toate spațiile. O cameră inundată de soarele dimineții îți poate da curajul de care ai nevoie în fiecare zi să o iei de la capăt, îți poate insufla stare de bine, un fel de bucurie pe care doar lumina curată ți-o poate da. Am deschis astfel toate spațiile către cer. Această provocare devenind pentru noi o sub-temă în tema generală, asemeni unei povești-în-poveste.

 

Ce curpinde proiectul

Proiectul este dezvoltat în centrul istoric al Brașovului, pe amplasamentul unor vechi case săsești. Clădirea păstrează farmecul arhitectural al zonei, aducând o valoare istorică şi stilistică ridicată. Ansamblul cuprinde 28 de apartamente unicat, cu 2, 3, 4 camere, studio și duplex, balcoane și terase, anexe gospodărești, parcări și spații comerciale. Proiectul aduce plus valoare de locuire, fiind adaptat necesităţilor actuale, iar anexele gospodăreşti sporesc suprafaţa locativă. 

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • White YouTube Icon

GALAXY RESIDENCE 3

Str. Avram Iancu nr. 55, Brașov, România

Vânzări: 0721.249.595

Showroom: ​

Str. Avram Iancu nr. 55, Brașov, România

E-mail: office@galaxyresidence.ro

www.galaxyresidence.ro